Met pensioen voor de fokkerij

Onze Vesper, Rhineferry’s Vesper Zax, is met pensioen voor de fokkerij. Ze heeft 3 nestjes gehad en we hebben besloten dat dat genoeg is. We trainen wekelijks met dummy’s. Vesper heeft C diploma’s en een B diploma gehaald. We hopen nog lang van haar te kunnen genieten.

Ziva, Rhineferry’s Flower Power Dame, heeft in 2021 een nestje bij ons gehad. Dante en Kuna zijn nakomelingen i van Ziva en Patch.

Raisa, dochter van Flame, moeder van Rose, heet officeel Rhineferry’s Dame de Coeur, geboren in 2017. Raisa heeft eem nestje bij ons gehad en ons haar dochter Rose gegeven.

Rhineferry’s Dame de Coeur, Raisa, moeder van Rose

Rhineferry’s Skimme Guti, oftewel Koira, heeft twee nestjes bij ons gehad. Beide keren met Toto, Kitimat Big Leaf Maple. Het was een heel avontuur om er twee keer voor naar Finland te reizen.

Rhineferry’s Rock Robbin. Robbin is de moeder van onze Flame

Rhineferry’s Fancy Diamond, Guinness, zij heeft twee nestjes gehad bij ons en is de moeder van Raven en Koira. Guinness is een dochter van onze Dune.

Rhineferry’s Flicka, roepnaam Senna heeft 1 nestje bij ons gehad. Zij is een dochter van onze Sterre.
Wij zijn zelf niet verder gegaan met dit nestje maar haar zoon Rhineferry’s King Louis Two is de fokkerij in gegaan. Senna is inmiddels overleden.

Rhineferry’s Lucky Star, Lexie genaamd, moeder van Vesper en Sirius, heeft bij ons twee nestjes gehad. Ook is zij de oma van Grace. Zij is een dochter van Sterre en Oryon.

Appalachians Gimogah Aqua, Aqua, dochter van Oryon, heeft twee nestjes gehad bij ons. Balou, haar dochter , heeft later eveneens een nestje bij ons gehad.

Kymin Jester Bonfire, Biscuit, moeder van Sven en Vidar, die allebei op hoog niveau jachtwedstrijden doen. Vidar heeft in 2018 mee mogen doen aan de NIMROD. Wij hebben haar uit de fokkerij moeten halen, omdat ze helaas een autoimmuunziekte kreeg op latere leeftijd. Daarom is ze gesteriliseerd en is het bij dat ene nestje gebleven. Zij is inmiddels overleden,

Rhineferry’s Raven Stout Guitro, Raven, is voor de fokkerij met pensioen en geniet van een heerlijk leven bij ons in de buurt. Hij is de vader van Vesper’s eerste nestje.

Redborn Ultimate Ferryman, Flint is de vader van onze nieuwste aanwinst Loet, die in augustus 2019 in Frankrijk is geboren.

The Rhineferry Tales of Rivers Gem, Niels,geboren in 2003, grootvader van Flint, vader van een nestje van Cloudy en van Sterre, inmiddels overleden.

Redwyn’s Orion at Rhineferry, Oryon, ,grootvader van Vesper en Sirius, overgrootvader van onze Grace. Hij is inmiddels overleden.

Rhineferry’s Sirius Zax, broer van Vesper, en een heerlijke reu. Hij doet met veel enthousiasme jachttraining en heeft een aantal mooie nestjes voortgebracht.

Rhineferry’s Born To Run Paz, Dante, heeft twee nestjes gehad. Omdat er in beide nestjes problemen waren, ook al waren ze niet eenduidig, hebben we met spijt in ons hart besloten om hem niet meer voor de fokkerij in te zetten. Spijtig omdat hij een fantastisch karakter heeft met veel rust en open naar mens en dier. Dat gecombineerd met een prachtige bouw.