Met pensioen voor de fokkerij

Onze Vesper is met pensioen voor de fokkerij. Ze heeft 3 nestjes gehad en we hebben besloten dat dat genoeg is. We trainen wekelijks met dummy’s. Vesper heeft C diploma’s en een B diploma gehaald. We hopen nog lang van haar te kunnen genieten.
Onze Vlam oftewel Flame nr2, Zij is de dochter van Robbin en woont vanaf haar geboorte bij ons

Rhineferry’s Frosted Flame Fero, heeft helaas maar 1 nestje mogen hebben. Daarna moest ze vanwege cystes gesteriliseerd worden. We hebben aan haar een heerlijke hond. Altijd lief, vol levenslust, erg blij met haar kleindochter Rose en een heerlijk knuffelkontje.

De onderstaande teefjes hebben bij ons een nestje of twee gehad:

Rhineferry’s Dame de Coeur

Raisa, dochter van Flame, moeder van Rose, kleindochter van Robbin en zus van onze Boyan.

Rhineferry’s Dame de Coeur, Raisa, is een keer bij ons teruggekomen voor een nestje. Haar dochter Rose is nu onderdeel van onze roedel. Raisa is een lieverd en ook heel ondeugend. Dat gedrag zien we terug bij haar dochter Rose.

Rhineferry’s Skimme Guti

Koira is de moeder van Ihana, en een zus van Raven, dochter van Guinness

Rhineferry’s Skimme Guti, oftewel Koira, heeft twee nestjes bij ons gehad. Beide keren met Toto, Kitimat Big Leaf Maple. Het was een heel avontuur om er twee keer voor naar Finland te reizen.

Rhineferry’s Rock Robbin

Robbin: zij heeft twee nestjes gehad bij ons en is de moeder van de jongste Flame en oma van Raisa. Robbin is een dochter van onze Dune.

Rhineferry’s Fancy Diamond

Guinness, zij heeft twee nestjes gehad bij ons en is de moeder van Raven en Koira. Guinness is een dochter van onze Dune.

Rhineferry’s Flicka

Senna heeft 1 nestje bij ons gehad. Zij is een dochter van onze Sterre. Wij zijn zelf niet verder gegaan met dit nestje maar haar zoon Rhineferry’s King Louis Two is de fokkerij in gegaan.

Rhineferry’s Lucky Star

Lexie, moeder van Vesper en Sirius, heeft bij ons twee nestjes gehad. Ook is zij de oma van Grace. Zij is een dochter van Sterre en Oryon.

Appalachian’s Gimogah Aqua

Aqua, dochter van Oryon, heeft twee nestjes gehad bij ons. Van haar zijn er geen nakomelingen in de fokkerij gegaan.

Kymin Jester Bonfire

Biscuit, moeder van Sven en Vidar, die allebei op hoog niveau jachtwedstrijden doen. Vidar heeft in 2018 mee mogen doen aan de NIMROD. Wij hebben haar uit de fokkerij moeten halen, omdat ze helaas een autoimmuunziekte kreeg op latere leeftijd. Daarom is ze gesteriliseerd en is het bij dat ene nestje gebleven.

De onderstaande reuen hebben we ingezet voor de fokkerij.

Rhineferry’s Raven Stout Guitro

Raven is voor de fokkerij met pensioen en geniet van een heerlijk leven bij ons in de buurt. Hij is de vader van Vesper’s eerste nestje.

Redborn Ultimate Ferryman

Flint is de vader van onze nieuwste aanwinst Loet, die in augustus 2019 in Frankrijk is geboren.

The Rhineferry Tales of Rivers Gem

Niels,geboren in 2003, grootvader van Flint, vader van een nestje van Cloudy en van Sterre, inmiddels overleden.

Redwyn’s Orion to Rhineferry

Oryon, grootvader van Vesper en Sirius, overgrootvader van onze kleine Grace. Hij is inmiddels overleden.