Met pensioen voor de fokkerij

Onze Vesper, Rhineferry’s Vesper Zax, is met pensioen voor de fokkerij. Ze heeft 3 nestjes gehad en we hebben besloten dat dat genoeg is. We trainen wekelijks met dummy’s. Vesper heeft C diploma’s en een B diploma gehaald. We hopen nog lang van haar te kunnen genieten.
Onze Vlam oftewel Flame nr2, Zij is de dochter van Robbin en woont vanaf haar geboorte bij ons

Rhineferry’s Frosted Flame Fero, heeft helaas maar 1 nestje mogen hebben. Daarna moest ze vanwege cystes gesteriliseerd worden. We hebben aan haar een heerlijke hond. Altijd lief, vol levenslust, erg blij met haar kleindochter Rose en een heerlijk knuffelkontje.

De onderstaande teefjes hebben bij ons een nestje of twee gehad. En de onderstaande reutjes hebben we eveneens ingezet voor de fokkerij. Zij hebben niet alleen bij ons, maar ook bij andere fokkers een nestje voortgebracht:

Ziva, Rhineferry’s Flower Power Dame, heeft in 2021 een nestje bij ons gehad. Dante is een zoon van Ziva en Patch.

Rhineferry’s Dame de Coeur

Raisa, dochter van Flame, moeder van Rose, kleindochter van Robbin en zus van onze Boyan.

Rhineferry’s Dame de Coeur, Raisa, is een keer bij ons teruggekomen voor een nestje. Haar dochter Rose is nu onderdeel van onze roedel. Raisa is een lieverd en ook heel ondeugend. Dat gedrag zien we terug bij haar dochter Rose.

Rhineferry’s Skimme Guti

Koira is de moeder van Ihana, en een zus van Raven, dochter van Guinness

Rhineferry’s Skimme Guti, oftewel Koira, heeft twee nestjes bij ons gehad. Beide keren met Toto, Kitimat Big Leaf Maple. Het was een heel avontuur om er twee keer voor naar Finland te reizen.

Rhineferry’s Rock Robbin

Rhineferry’s Fancy Diamond

Rhineferry’s Fancy Diamond, Guinness, zij heeft twee nestjes gehad bij ons en is de moeder van Raven en Koira. Guinness is een dochter van onze Dune.

Rhineferry’s Flicka, roepnaam Senna heeft 1 nestje bij ons gehad. Zij is een dochter van onze Sterre.
Wij zijn zelf niet verder gegaan met dit nestje maar haar zoon Rhineferry’s King Louis Two is de fokkerij in gegaan.

Rhineferry’s Lucky Star, Lexie genaamd, moeder van Vesper en Sirius, heeft bij ons twee nestjes gehad. Ook is zij de oma van Grace. Zij is een dochter van Sterre en Oryon.

Appalachians Gimogah Aqua, Aqua, dochter van Oryon, heeft twee nestjes gehad bij ons. Van haar zijn er geen nakomelingen in de fokkerij gegaan.

Kymin Jester Bonfire, Biscuit, moeder van Sven en Vidar, die allebei op hoog niveau jachtwedstrijden doen. Vidar heeft in 2018 mee mogen doen aan de NIMROD. Wij hebben haar uit de fokkerij moeten halen, omdat ze helaas een autoimmuunziekte kreeg op latere leeftijd. Daarom is ze gesteriliseerd en is het bij dat ene nestje gebleven.

Rhineferry’s Raven Stout Guitro, Raven, is voor de fokkerij met pensioen en geniet van een heerlijk leven bij ons in de buurt. Hij is de vader van Vesper’s eerste nestje.

Redborn Ultimate Ferryman, Flint is de vader van onze nieuwste aanwinst Loet, die in augustus 2019 in Frankrijk is geboren.

The Rhineferry Tales of Rivers Gem, Niels,geboren in 2003, grootvader van Flint, vader van een nestje van Cloudy en van Sterre, inmiddels overleden.

Redwyn’s Orion at Rhineferry, Oryon, , grootvader van Vesper en Sirius, overgrootvader van onze Grace. Hij is inmiddels overleden.

Sirius, zoon van Lexie en Zaroki, heeft mooie nestjes voortgebracht. Tijd voor zijn pensioen voor de fokkerij.