Onze toekomst

We hebben vier toekomstige hondjes voor de fokkerij:

Foggybay’s Saga of Babine Wallace to Rhineferry, oftewel Sage, is op 18 december 2022 geboren in Yarmouth, Nova Scotia. Haar ouders zijn onlangs geregistreerd voor het Canadese stamboek. Daarmee is zij een echte Toller, maar brengt ze ook voor het eerst in jaren echt vers bloed in het ras. Wij zijn daar heel erg blij mee. Vanaf december 2023 kunnen we beginnen met de gezondheidstesten. We hopen in 2025 een nestje met haar te mogen doen.

Rhineferry’s Star Walk to Grace Geb, Fonkel, uit het eerste nestje van Grace met Baerke. Zij is getest op HD en ED en heeft een uitstekende uitslag: HD A en ED 0/0. De rest gaan we najaar 2023 doen. Geboren 24 april 2022.

Rhineferry’s Rainbow Magic Rovi, geboren 28 augustus 2022, oftewel Bennett is vrij getest voor CDDY. Voor ons betekent dat dat we gaan verder testen, zodat we kunnen zien of hij voor de fok mag worden gebruikt. Bennett is een hele fijne hond. Hij werkt graag, heeft rust en werkt tevens als therapiehond bij kinderen met speciale behoeften.

Rhineferry’s Our Day Will Come Zeg, Tobie, hopen we in de toekomst aan de fokkerij toe te voegen, maar hij is nu nog te jong om er wat van te zeggen. Uit het 2de nestje van Grace met de Noorse Zeb, geboren 24 mei 2023