Onze teefjes/females

Vesper

Rhineferry’s Vesper Zax is geboren op 10 maart 2015. Ze heeft inmiddels 2 nestjes gehad en voorlopig zal er geen 3de komen. Vesper werkt heel graag, ze heeft een C en B diploma’s gehaald op Clubdiplomadagen ( dummywedstrijd) en ze is een heerlijke wat bazige hond.

Raisa

Rhineferry’s Dame de Coeur is geboren op 29 november 2017. Ze komt in 2020 eenmalig terug voor een nestje en daar zijn we ontzettend blij mee. De bedoeling is dat haar dochter bij ons blijft wonen, net zoals Raisa’s moeder Flame. Raisa is een ontzettende lieverd en heel erg vrolijk. Als ze hier is danst ze om de waterstralen van de tuinslang heen.

Koira

Rhineferry’s Skimme Guti, geboren 25 mei 2016, heeft begin 2019 een nestje bij ons gehad. Prachtige dochters, maar helaas maar twee pups. Daarom gaan we in de zomer van 2020 terug naar dezelfde reu in Finland voor een herhaalnestje. We kijken er erg naar uit. Koira heeft het flegmatieke van haar moeder Guinness, Rhineferry’s Fancy Diamond, en is een lieve, spraakzame dame. We kijken erg uit naar dit nestje.

Flame, vernoemd naar haar overgrootmoeder Flame, omdat ze allebei zo lief zijn. We noemen haar ook wel Vlam.

Rhineferry’s Frosted Flame Fero, de moeder van Raisa, heeft 1 nestje gehad en daarna hebben we haar vanwege cystes in de baarmoeder helaas moeten laten steriliseren. Flame is een ongelooflijke schat. Ze is een zachte liefdevolle aanwezigheid. Flame houdt wel van werken, omdat ze het leuk vindt iets met de baas te doen, maar is niet erg fanatiek.